Get Your Curls Back Treatment (excl. knippen)

€100,-
Max 90 min

De GYCB bestaat uit een scalp- en hairtreatment. Ook bij deze behandeling maken we gebruik van de Spa Mist II. De Spa Mist II is een veelzijdige haar processor die kiest voor mist in plaats van stoom, die minder schade doet aan het haar door het vermijden van hoge temperaturen. De Spa Mist II verbetert deze behandelingen door gebruik te maken van een fijne mist van microscopisch kleine waterdeeltjes. Het opent voorzichtig de haarschubben/ follikels voor diepe conditionering van het haar. De Spa Mist II levert klanten een echt ontspannende behandeling voor hun haar. Deze behandeling zorgt oor minder droog haar en een sterkere kruldefinitie. Per seconde komen er 1,6 miljoen microscopische waterdeeltjes vrij om de haar- en hoofdschubben te openen.

Hierna zal de krullenkapster kijken naar uw haareigenschappen. Aan de hand hiervan wordt bepaalde welke producten worden gebruikt om uw haar in model te brengen. Hierna zal het haar geföhnd worden door middel van een haar diffuser.

Tenslotte krijgt u advies mee over de producten die het best bij uw haareigenschappen passen. Let op: bij deze behandeling zit knippen NIET inbegrepen. wilt u wel geknipt worden? Boek dan de GYCB incl. knippen.