Behandeling: Proteïne

€75,-
Max 60 min

De proteïne behandeling is een boost voor het haar dat bestaat uit 100% geconcentreerde proteïne. Het haar bestaat grotendeels uit lange proteïnevezels. Deze kunnen beschadigen door te vaak gebruik te maken van hittestyling, blonderen, verven, relaxen, permanent en zonlicht. Het is de bedoeling bij de behandeling om de beschadigingen van het haar te beperken of te herstellen. Vandaar dat deze behandeling een voorbehandeling bij ons wordt genoemd.

Door deze proteïne behandeling krijgt het haar stapsgewijs de natuurlijke krul terug. Ook zorgt deze behandeling ervoor dat het haar minder zal uitvallen.
Tijdens de behandeling wordt de 100% geconcentreerde proteïne op droog haar aangebracht. Om deze proteïne zijn werking te laten doen zullen we het haar, waar de proteïne op dit moment is aangebracht, droog föhnen tot het haar droog wordt. Dit doen wij door middel van hitte van de föhn die ervoor zal zorgen dat de haarschubben zullen openen en de proteïne hierdoor goed het haar kan binnendringen.

Zodra het haar hard is geworden doordat de proteïne is opgedroogd, wassen we het haar uit. Vervolgens zullen we een voedingsmasker aanbrengen die ook proteïne bevat. Dit masker dient u 30 minuten in uw haar te laten zitten mits u geen aansluitende na behandeling hebt geboekt. U zult dan die dag van de behandeling in een nat knotje naar huis gaan. Thuis kunt u uw haar uitwassen en in model brengen aan de hand van uw eigen stylingsroutine.

Let erop dat wij een proteïne behandeling als voorbehandeling aanbieden hier zit dus GEEN knippen bij. Voor een goede resultaat adviseren wij 1 van de reguliere behandelingen te boeken. Dit kunt u combineren op dezelfde dag of door binnen weken een afspraak bij ons in te plannen.