Behandeling: Plus

€65,-
Max 90 min

De plus behandeling wordt ook wel de productenbehandeling genoemd. Bij deze behandeling wordt het haar aan de hand van de Deva Cut techniek geknipt. Hierna zal het haar gewassen worden en zullen de haareigenschappen worden vastgesteld door de krullenkapster.

Vervolgens brengt de krullenkapster het haar in model aan de hand van de producten die het beste passen bij uw haareigenschappen. Deze producten zijn vrij van sulfaten, parabenen en siliconen. Als het haar in model is gebracht zal de krullenkapster het haar drogen door middel van een haar diffuser. Het haar zal hierna nog kunnen worden bijgeknipt door de krullenkapster.

Tenslotte krijgt u advies mee naar huis over de producten die u het best kunt gebruiken voor uw haar. Bent u voor de behandeling niet geknipt? Dit zal de krullenkapster na de behandeling doen. Wij knippen namelijk op droog krullend haar, de zo gehete Deva Cut. Wilt u niet meer geknipt worden? Geef dit aan! Het haar kan namelijk erg opkrullen na de behandeling zonder dat er geknipt is.