Behandeling: Luxe

€75,-
Max 90min

De luxe behandeling is een combinatie van een  voedings- en productenbehandeling. Als allereerst zullen wij het haar knippen of wassen. De krullenkapster zal tijdens het wassen van het haar de haareigenschappen bepalen. Aan de hand hiervan kan er bepaald worden wat voor voedingsbooster zal worden aangebracht.

Vervolgens zult u met de voedingsbooster onder de Spa Mist II liggen waar warme mist uit zal komen en ervoor zal zorgen dat de voedingsbooster goed zal binnendringen doordat de haarschubben worden geopend. Hierna zal de krullenkapster het haar uitwassen en het haar in model brengen met producten die het best aansluiten bij uw haareigenschappen. Deze producten zijn vrij van sulfaten, parabenen en siliconen.

Tenslotte zal het haar worden geföhnd door middel van een diffuser en zult u advies krijgen over de producten die u het beste kunt gebruiken. Is het haar niet voor de behandeling geknipt? Dan zullen wij deze na de behandeling knippen. Wij knippen namelijk op droog krullend haar, de zo gehete Deva Cut. Wilt u niet meer geknipt worden na de behandeling? Geef dit aan! Het haar kan namelijk heel erg opkrullen na de behandeling zonder dat het geknipt is.